TZAA 10 - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Frigorifer
Të dhënat teknike
Vëllimi total: 85 l
Ngjyra: Bardhë
Dimensionet: 55.0 × 85.0 × 58.0 cm
Klasa klimatike: SN.N.ST
Niveli i zhurmës: 40 dB
Numri i sirtarëve: 4
Karakteristikat shtesë
Lloji i indikatorit: Ngrirja e shpejtë, On / Off, Temperatura, Sistemi i lëngjeve të shkrirë, Funksionet speciale: Ngrirja e shpejtë 1, Gazi i kompresorit
Klasa e energjisë: A +
Sistemi i ftohjes: Statik
Përshkrim i produktit
Ngrirëset Indesit A + garantojnë performancën më të mirë me konsum minimal.
Me një funksion të ngrirjes së shpejtë, temperatura ulet në minimum për një periudhë të shkurtër për të përshpejtuar procesin e ngrirjes, duke ruajtur më mirë ushqimin.
SISTEMI AUTOMATIK STATIC. TEMPERATURA NË KONTROLL.
Mënyra statike e ftohjes mban ushqimet në mënyrë të përsosur. Sensorë të veçantë brenda radiatorit mundësojnë mirëmbajtjen e vazhdueshme të temperaturës së duhur dhe parandalon formimin e akullit dhe hyrjen në muret e brendshme.
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Angleze në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu