RI 261 X - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Pllaka Furre
Ngjyra: E zezë
Numri i zonave totale të gatimit: 4
Përmasat: 58 x 4,6 x 51 cm
Mënyra e menaxhimit: Kontrolli me prekje
Karakteristikat shtesë: Mekanizmi i sigurisë
Lloji: Pllakë qelqi qeramike
Përshkrim i produktit
Treguesi On / Off
Zona e gatimit: 4
Këshilla
Ju do të kurseni energji duke zgjedhur siç duhet madhësinë e ngrohësit elektrik të pllakës dhe ndezësit e gazit në sobë. Energji efikas, por edhe më i shpejtë, ju do të gatuash në një pllakë ose në një zjarr me madhësi që korrespondon me madhësinë e fundit të anijes së përdorur.
Asnjëherë mos ngrohni sallën e gatimit! Pak para se të hani pothuajse fikni pjatën e nxehtësisë - pllaka e ngrohjes do të qëndrojë e ngrohtë, gjellë do të vazhdojë të gatuajë, dhe ju do të zvogëloni konsumin e energjisë dhe do të kurseni para.
Mbrojtje nga Femijet (child LOCK)
Të gjitha pllakat nga qelqi-qeramike nga Hotpoint paraqesin funksionin e Mbylljes së Fëmijëve që bllokon kontrollin e prekjes. E domosdoshme nëse janë afër fëmijëve të vegjël, parandalon riprogramimin e papërshtatshëm.
Nëse gabimisht ne prekje te simboleve "preket" simboli i çelësit dhe nuk funksionojnë tastet atëherë mbajeni të shtypur prap ikonën e çelësit deri në 10 sekonda për të larguar mbylljen gjegjësisht çelësin.
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Angleze në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu