RI 161 C - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Pllaka Furre
Kontrolli i sensorit
4 zona gatimi
"Mbrojtja e Fëmijëve"
kohëmatës
Pa Tehe(Qoshe)
Dimensionet e njësisë (H x Gj x D): 46 x 580 x 510 mm
Qeramik  qelqi
Ngjyra e zezë

Mbrojtje nga Femijet (child LOCK)
Të gjitha pllakat nga qelqi-qeramike nga Hotpoint paraqesin funksionin e Mbylljes së Fëmijëve që bllokon kontrollin e prekjes. E domosdoshme nëse janë afër fëmijëve të vegjël, parandalon riprogramimin e papërshtatshëm.
Nëse gabimisht ne prekje te simboleve "preket" simboli i çelësit dhe nuk funksionojnë tastet atëherë mbajeni të shtypur prap ikonën e çelësit deri në 10 sekonda për të larguar mbylljen gjegjësisht çelësin.
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Angleze në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu