OS 1A 200 H - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Frigorifer
Të dhënat teknike
Ngjyra: Bardhë
Dimensionet: 80.6 x 86.5 x 64.2 cm
Karakteristikat shtesë
Treguesit : alarmi, ngrirja e shpejtë, temperatura
Super Ngrirje
mundesi mbylljeje me qelës
dera e balancuar
Mënyra e ftohjes :  statike
Klasa e energjisë : A +
Klasa klimatike : SN.N.ST.T
Vëllimi : 204 l
Niveli i zhurmës : 41 dB
Përshkrim i produktit
Ushqimet e ngrira tani kanë më shumë hapësirë
Ngrirësi Indesit ka kapacitet dhe rehati të madhe. Sandukët janë të pajisur me birila praktike dhe të bollshme që e bëjnë më të lehtë për të rregulluar ushqimin për ngrirjen. Pasi ushqimi i ngrirë mund të gjendet lehtë në sajë të enëve të luajtshme.
Ngrirëset Indesit A + garantojnë performancën më të mirë me konsum minimal.
Me një funksion të ngrirjes së shpejtë, temperatura ulet në minimum për një periudhë të shkurtër për të përshpejtuar procesin e ngrirjes, duke ruajtur më mirë ushqimin.
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Angleze në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu