MWI 6211 IX - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Mikrovalë
Të dhënat teknike
Vëllimi: 21 L
Përmasat: 59.5 x 32 x 38.2 cm
Karakteristikat shtesë
Ngjyra: çelik inox
Numri i programeve: 5
Fuqia: 700 W
Përshkrim i produktit
LED ekran, kontrolle elektronike, pjatë rrotulluese 25 cm, mbulesë e pjatës, Child Lock-Kyqje fëmijësh, sistemi i shpërndarjes së valës 3D, 4 nivele të fuqisë.
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Angleze në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu