LFB 5B019 EU - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Hotpoint katalog > Enëlarëse
Performanca
Klasa Efiçiencës së Energjisë: A +
Klasa e efikasitetit të larjes: A
Klasa e efikasitetit të tharjes: A
Konsumi i ujit të konsumuar standard (l): 11
Niveli i zhurmës (dB): 49
Kapaciteti: 13 Perseona
Ngjyrë e bardhë
Programet e larjes
Numri i programeve të larjes: 5
Program intensiv i larjes
Opsioni
Kohëmatësi i vonuar - Delay Timer
Përmasat
600 x 600 x 850 mm
Pesha (Kg): 47
Hapësira e dyfishtë
sistemi i ri Dual-Space ju lejon të shfrytëzoni të gjithë lartësinë e shportës së poshtme për pllaka shumë të rënda dhe qeramike: shporta e sipërme ngrihet në një gjest të lehtë, të thjeshtë dhe ergonomik.
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën angleze në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhezgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtypme mous mbi fajl për shiqim.
>> LFB 5B019 EU << (së shpejti)
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu