IHP 6.5 C M IX - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Aspirator
Të dhënat teknike
Ngjyra: Inoks
Numri i niveleve të ventilimit: 3
Përmasat: 60 x 68.5 x 50 cm
Klasa e energjisë: D
Mënyra e menaxhimit: Mekanik
ndriçim
Diametri i tubit të kullimit: 12 cm
Rrjedha e ajrit: 455 (m³ / h)
Niveli i zhurmës: 69 dB
Karakteristikat shtesë
Dritë: 2 llampa halogjene x 25 vat
2 filtra për yndyrat
Filtra alumini të përhapur
Numri i motorëve: 1
Këshilla
Mos harroni për pastrimin e detyrueshëm të kapakut.
Prandaj, kur blini një Aspiratorë, jini të vetëdijshëm se është një aplikim i kuzhinës me efikasitet energjetik. Sigurohuni që të merrni cilësinë me kapacitet më të lartë të Ventilimit të ajrit dhe një nivel më të ulët të zhurmës.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu