IFW 6844 JC IX - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Furra Montuese
IFW 6844 JC IX
Karakteristikat e përgjithshme
Klasa Efiçiencës së Energjisë A
Ngjyra: çelik inox
dimensionet 59.5 x 59.5 x 55.1 cm
Kapaciteti 71 l
kohëmatës
vuaj
tifoz
Paneli i kontrollit Elektronik
Funksionet dhe programet
Pastrimi katalitik
Ndriçimi i brendshëm
Funksioni i shkrirjes
Funksione të tjera
Pjekje konvencionale
Pizza / Bukë
Gatim Maxi
Grilë turbo
Ajri i detyruar
Tifoz Turbo
Pajisje shtesë
Skarë-Pjekje "Helli"
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Shqipe në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
>>IFW 6844 JC IX <<
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu