I6V6C1A X FR - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Shporet
Klasa e energjisë: A
Fuqia: 2800W
Numri i zonave të gatimit: 4 (bordet elektrike)
Lloji i pllakave elektrike: Hi-Light
Vëllimi i furrës: 59 l
siperfaqe e sheshte
Dimensionet (HxWxD): 85 x 60 x 60 cm
Pllakë qelqi qeramike
Menyra e pastrimit : Katalitik
Ndriçim i furrës
5 programe pjekjeje
hidrolizë
Lustrim i dyfishte
Mund të pastrojë smaltin me një pastrim të lehtë

Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën angleze në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
>> H6 VMC6A (W) << (Së shpejti)
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu