I6E5H 2EW EX - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Shporet
Klasa e energjisë: B
Numri i zonave të gatimit: 4 + EXPRESS (bordet elektrike)
Lloji i pllakave elektrike: KLASIKE
Vëllimi i furrës: 43 l
Dimensionet (HxWxD): 85 x 60 x 60 cm
Pllakë klasike
Furrë me konveksion
Dera me 2x Xham
5 programe pjekjeje
Ngjyra: e bardhë
Lustrim i dyfishte
Mund të pastrojë smaltin me një pastrim të lehtë
Karakteristika te tjera
Gratin
Shumë gatim
Shkrirja
Kapak i smaltuar
Ngrohësi i enëve: Sirtari
Skarë elektrike
Kohëmatësi
Ndriçimi i brendshëm i furrës
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën angleze në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.

ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu