H6 VMC6A.B (X) FR - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Hotpoint katalog > Shporet
FIMB 51 KA X EU
Dimensionet (cm)
Gjatësia: 85
Gjerësia: 60
Thellësia: 60
Estetikë
Ngjyra e panelit të përparme: çelik inox
Sirtari i nxehtësisë: sirtar
Zona gatimi
Numri i zonave të gatimit: 4
Lloji i grilave të gazit të nxehtë: Enamel i këmbyeshëm
Karakteristikat kryesore të Furrës
Lloji: Elektrik statik
Klasa e Energjisë: A
vetë-pastrimi:
Programimi i gatimit: fillimi elektronik i kohëmatësit / fundi i gatimit
Furrën e Grill Zjarrë:
Karakteristikat kryesore të furrës:
Gatim i shpejtë, gratin, grill, pastë, pizza, shkrirje, ajrosje,
Klasa e energjisë: A
vetë-pastrimi: Catalytic të gjitha anët
aksesorë
1 tabaka
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Shqipe në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu