H6 VMC6A (X) GR - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Hotpoint katalog > Shporet
FIMB 51 KA X EU
Karakteristikat:
Lloji i pllakave: Qeramikë
6 Zonat e gatimit
Klasa e energjisë - A
Kapaciteti i furres - 58 lt.
Programet e gatimit - 11
Orë elektronike
Kohëmatës elektronik
Dritë e brendshme
Ngrohës i ajrit me ventilator
Dyer me dy xhama
Panele katalitike
Përmban 1 tabaka pjekjeje dhe 1 grilë
Ngjyra - Inoks
Përmasat: 85 x 60 x 60 cm
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Shqipe në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu