H6 VMC6A (W) GR - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Hotpoint katalog > Shporet
FIMB 51 KA X EU
H6 VMC6A (W) GR
Karakteristikat
Klasa e efiçiencës së energjisë: A
Vëllimi i furrës: 58 L
Dimensionet
Lartësia (cm): 85
Gjerësia (cm): 60
Thellësia (cm): 60
Lloji: qeramike
Numri i zonave ngtohëse: 4
Furrë multifunksionale
Numri i funksioneve: 11
Kohëmatës elektronik
Programues elektronik
Sistemi i pastrimit : Hidrolitik
Ngjyra: e bardhë

Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Shqipe në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu