H 461 IX - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Aspirator
Të dhënat teknike
Ngjyra: Inoks
Numri i niveleve të ventilimit: 3
Dimensionet: 60.0 × 17.3 × 29.5 cm
Klasa e energjisë: E
Mënyra e menaxhimit: Mekanik
Ndriçim
Diametri i tubit të kullimit: 12 cm
Rrjedha e ajrit: 290 m³ / h
Niveli i zhurmës: 64 dB
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Angleze në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu