FIMB 53 KA IX - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Furra Montuese
FIMB 51 KA X EU
Klasa e energjisë: A
Vëllimi i furrës: 56 l
Fuqia e gatimit (W): 2250
Furrë multifunksionale
Funksionet e furrës: 5 programe pjekjeje
Kontrolli mekanik
Thermoregulator
Ventilator për ftohje
Programues me orë elektronike
Xham i dyfishtë në furre
Kapak çeliku inox në panelin e përparmë
Dimensionet: 59,5 x 59,5 x 54,5 cm

Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Shqipe në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
>> FIMB 53 KA IX << (Së shpejti)
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu