DSR 15B1 EU - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Enëlarëse
Ngjyra: e Bardhë
Numri i programeve: 5
Klasa e energjisë: A +
Përmasat: 45.0 x 85.0 x 60.0 cm
Kapaciteti i mbushjes: 9
Vonesa e fillimit të larjes
Mbrojtja nga derdhjet e ujit
Karakteristikat shtesë
Ndërfaqja kryesore LED,
Dizajn Giugiario
AQUASTOP
Niveli i zhurmës: 51 dB
Përshkrim i produktit
Enëlarëset e reja Indesit janë bërë për të lejuar vendosjen e lehtë dhe nxjerrjen e enëve. Përveç kësaj, brendësia e makinës larëse është më e organizuar në mënyrë që më shumë enë mund të vendosen në shporta dhe janë më të qëndrueshme. Shporta e poshtme garanton fleksibilitet maksimal në vendosjen e enëve: shporta e pjatës mund të zhvendoset dhe pozicionohet aty ku nuk do të shqetësojë më së shumti. Raftet shtesë në shportën e sipërme përdoren për të vënë pajisje të gjata ose gota për kafe. Falë sipërfaqes së tyre të profilizuar, ata mund të strehojnë deri në 6 gota verë. Nëse dëshironi të përdorni enë të rënda në shportën e sipërme, këto rafte shtesë "zhduken" sepse mund t'i lidhni ato në muret e pjatalarës, duke kursyer më shumë hapësirë ​​për enët e tjera.
MBROJTJA KUNDËR EXPOZIMIT
Me të gjitha modelet e enëlarëseve, ekziston një sistem i sigurisë së dyfishtë i përbërë nga matësit e ujit dhe sensorët e presionit që garantojnë kontroll inteligjent dhe gjithmonë aktiv. Në këtë mënyrë, sasia e ujit që hyn në procesin e larjes së enëve nuk tejkalon sasinë e vërtetë të nevojshme, dhe në rast mosfunksionimi, puna ndërpritet dhe uji hidhet.

Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Angleze në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu