DPG 16B1 A NX EU - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Enëlarëse
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Shqipe në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.

Numri i programeve: 6
Klasa e energjisë : A +
Kapaciteti i mbushjes : 13
Vonesa e fillimit të larjes
Konsumi i ujit : 11 L
Programet
Programet e larjes: 6
Niveli i zhurmes : 49 dB
Mbrojtja nga derdhja : Acquastop
Karakteristikat shtesë
tregues i kripës,
Dimensionet : 59,5 × 82,0 × 57,0 cm
Temperatura maksimale: 70
REZULTATI I PËRFUNDUAR DHE KONSUMIMI I REDUKTUAR
Pjatalarëse të reja Indesit janë bërë për të lejuar vendosjen e lehtë dhe nxjerrjen e enëve. Përveç kësaj, brendësia e makinës larëse është më e organizuar në mënyrë që më shumë Enë mund të vendosen në shporta dhe janë më të qëndrueshme. Shporta e poshtme garanton fleksibilitet maksimal në vendosjen e enëve: shporta e enës mund të zhvendoset dhe pozicionohet aty ku nuk do të shqetësojë më së shumti. Raftet shtesë në shportën e sipërme përdoren për të vënë pajisje të gjata ose gota për kafe. Falë sipërfaqes së tyre të profilizuar, ata mund të strehojnë deri në 6 gota verë. Nëse dëshironi të përdorni enë të rënda në shportën e sipërme, këto rafte shtesë "zhduken" sepse mund t'i lidhni ato në muret e enëlarëses, duke kursyer më shumë hapësirë ​​për enët e tjera.
Këshilla
* Përdorni vetëm pjatalarëse kur është e ngarkuar plotësisht me enët.
* Para heqjes së enëve në enëlarëse, hiqni mbetjet e mëdha ushqimore.
* Kontrolloni rregullisht filtrat dhe nivelin e kripës në lavatriçen që zbut ujin, parandalon formimin e gurëve në sipërfaqet e ngrohjes dhe pastroni brendësinë e enëlarëses.
* Shmangni programin e larjes së enëve në enëlarëse që përveç kësaj konsumon energji.
* Enëarëset e sotme i heqin papastërtitë efektive edhe në temperaturat më të ulëta të larjes. Konsumi i larësve gjithashtu ra nga 40 gramë në 20 gramë për ciklin e larjes.
* Ju do të kurseni kursimet nëse lidhni pjatalarësin në lidhjen e ujit të nxehtë në vend të të ftohtit, sepse shumica e energjisë është shpenzuar në ngrohjen e ujit.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu