DISR 16B EU - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Enëlarëse
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Shqipe në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
Të dhënat teknike
Përmasat: 44,5 x 82 x 55 cm
Paneli i kontrollit: i integruar (i mbuluar)
Programet e larjes: delikate, ekologjike, intensive, njomje, normale
Lani temperaturat: 48, 52, 63
kontrolluese: Mekanike
Shfaqja elektronike: LED (diodë)
Treguesi i mungesës së kripës
Funksione shtesë
rregullimi në lartësi të shportës së sipërme ngritëse
EFIKASITETI ENERGJETIK
Klasa e energjisë: AND
Kapaciteti: 10 Persona
Tharja e klasës: AND
Niveli i zhurmës: 51 dB
Konsumi i ujit - cikli: 10 litra
Larja e klasës: AND
SIGURIA E PËRDORIMIT:
Mbrojtja kundrejt përmbytjeve
Përshkrim i produktit
Enëlarëset e reja Indesit janë bërë për të lejuar vendosjen e lehtë dhe nxjerrjen e enëve. Përveç kësaj, brendësia e makinës larëse është më e organizuar në mënyrë që më shumë enë mund të vendosen në shporta dhe janë më të qëndrueshme. Shporta e poshtme garanton fleksibilitet maksimal në vendosjen e enëve: shporta e pjatës mund të zhvendoset dhe pozicionohet aty ku nuk do të shqetësojë më së shumti. Raftet shtesë në shportën e sipërme përdoren për të vënë pajisje të gjata ose gota për kafe. Falë sipërfaqes së tyre të profilizuar, ata mund të strehojnë deri në 6 gota verë. Nëse dëshironi të përdorni enë të rënda në shportën e sipërme, këto rafte shtesë "zhduken" sepse mund t'i lidhni ato në muret e pjatalarës, duke kursyer më shumë hapësirë ​​për enët e tjera.
MBROJTJA KUNDËR EXPOZIMIT
Me të gjitha modelet e enëlarëseve, ekziston një sistem i sigurisë së dyfishtë i përbërë nga matësit e ujit dhe sensorët e presionit që garantojnë kontroll inteligjent dhe gjithmonë aktiv. Në këtë mënyrë, sasia e ujit që hyn në procesin e larjes së enëve nuk tejkalon sasinë e vërtetë të nevojshme, dhe në rast mosfunksionimi, puna ndërpritet dhe uji hidhet.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu