DFP 27T94 A EU - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Indesit katalog > Enëlarëse
Parametrat dhe Specifikimet:
Numri i programeve: 7
Klasa e Energjisë: A ++
Dimensionet: 85 x 60 x 60 cm
Funksionet
AQUASTOP
Nisja e vonuar
Mbrojtja nga derdhja e ujit
Karakteristikat fizike
Ngjyra: e bardhë
Kapaciteti : 14 persona
Pesha [kg]: 47
Klasa e efikasitetit të larjes: AND
Klasa e efikasitetit të tharjes: AND
Niveli i zhurmës [dB]: 44
Programet
Programi Eko
Programi i qelqit

Një sistem i qetë me rrota në sajë të një modifikimi të veçantë të motorit do të jetë një ndihmës i dobishëm për çdo shtëpi. Është energji efikase dhe ofron larje të enëve më efektive duke përdorur teknologji moderne, sikurse sensori për ndotje. Shtatë programe larjeje ju lejojnë të zgjidhni më të mirën për çdo lloj Ene.
Kohëmatësi i vonuar i fillimit
Për modelet digjitale Enëlarëse, mund të vendosni vonesën e fillimit deri në 24 orë. Thjesht mbushni enëlarësen, shtoni detergjentin, zgjidhni programin dhe enëlarësja Indesit do të bën më të mirën për ju në një kohë që ju përshtatet.
Cikël shtesë
Thjesht hiqni shportën e sipërme dhe fitoni një sipërfaqe të zgjeruar deri në 53 cm në lartësi. Efekti i kombinuar i shpejtësisë së ndryshme të motorit dhe i sistemit të ri hidraulik do të sigurojë rezultate të përsosura të larjeve edhe për 60 minuta për largimin e vështirë të mbetjeve ushqimore.
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Angleze në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.

ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu