CM 9945 HA - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Hotpoint katalog > Aparat kafe
PERMASAT
dimensionet 455 x 595 x 398 mm
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
Kontrolli elektronik: Po
funksionet: avullore - qumështi i kapucinës, programi i dekalcifikimit, vendosja e kafes dhe temperaturës (parametrat e ruajtjes)
DETAJET E PRODUKTIT
Lloji: Spërkatës Automatik
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Të dhëna teknike Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 1.8 l
Fuqia (W): 1400
Specifikimet e përgjithshme: Furnizimi me energji elektrike (priza neto 1.5m)
FUNKSIONE
Kontrolli: Kontrolli me prekje - shfaqje me ekran me tekst
PANELI I KONTROLLIT
Kohëmatës: Orë  dhe Kohëmatës  (automatik i ndezur / fikur)
Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Angleze në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu