CM 5038 IX HA - Kuvilabi

Sallon i teknikës së bardhë - Home Electro appliance salon
________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________
Go to content

Main menu:

Hotpoint katalog > Aparat kafe
PERMASAT
Dimensionet: 38.2 x 59.5 x 28.5 cm
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
Sistemi Cappuccino,
Cilësimi i vendosjes së temperaturës,
Vendosja e sasisë së kafesë
DETAJET E PRODUKTIT
Lloji: Makinë spërkatëse gjysmë-automatike
KARAKTERISTIKAT TEKNIKE
Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 1,5 l
Fuqia (W): 1100
Specifikimet e përgjithshme: Presioni 15 bar, furnizim elektrik
FUNKSIONET
Kontrolli: mekanik

Udhëzuesi për përdorim ditorë në gjuhën Angleze në formatin pdf (Adobe reader). Përdor tastin e djathtë mbi fajlin dhe zgjidh opsionin Save As.... për shkarkim ose vetëm shtyp me mous mbi fajl për shiqim.
ADDRESS:
Lokali 1 : Prishtinë : rruga për Fushë Kosovë (afër AKI-së)
Lokali 2 : Prishtinë : rruga Lidhja e Prizrenit (afër tregut të gjelbërt)
Lokali 3 : Prizren   : rruga Tirana (Përball qendrës tregtare FAT group)

OPENING HOURS
Mon - Thu: 09 am - 18 am
Sun:  Closed
Tel.: +383 38 603 - 907.
       +383 38 244 - 989.
Tel. Servisi : +383 44 301 - 500
Email Address [email protected]
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Back to content | Back to main menu